Over mij

Mindfulnessinpraktijk.nl_LauraVijftien jaar geleden volgde ik (Laura Tibben) mijn eerste cursus mindfulness. Vanaf dat moment is mindfulness een onlosmakelijk deel van mijn leven, zowel in mijn werk als privé.

Ik werk als GZ-psycholoog in een algemeen ziekenhuis. Daar heb ik door de jaren heen ervaren dat mindfulness mensen kan leren hun weg te vinden, bijvoorbeeld als ze te maken krijgen met tegenslagen zoals stress of ziekte.

Je hebt in het leven simpelweg niet alles in de hand. Mindfulness helpt om ruimte te maken voor dingen die op je pad komen waar je geen controle over hebt.

Maar ook privé vind ik mindfulness een verrijking. Het helpt mij om bewuste keuzes te maken en niet altijd 10 ballen tegelijk in de lucht houden. Daar is voor mij niks zweverigs aan.

Mindfulness training

Sinds 2013 geef ik met heel veel plezier mindfulness trainingen. In de loop der jaren heb ik mij geschoold tot erkend mindfulness- en compassietrainer. Mijn trainingen geef ik momenteel vanuit een sfeervolle ruimte in Enschede.

Deelnemers aan mijn trainingen hebben bijvoorbeeld last van stressklachten, chronische pijn, slaapproblemen en gevoelens van onrust.

Goed om te weten: ik ben categorie 1 gecertificeerd VMBN mindfulnestrainer. Dit is een voorwaarde die zorgverzekeraars vaak stellen om voor vergoeding van de training in aanmerking te komen. Overigens vergoeden werkgevers ook geregeld een mindfulness training.

Als jij wil weten of mindfulness of mijn mindfulness training iets voor jou is, neem dan gerust contact met me op. Je krijgt dan snel antwoord.

Ben je geïnteresseerd om met mindfulness verder aan de slag te gaan? Dan vind je hier uitgebreide informatie en data voor mijn mindfulness training (8 avonden + stilteavond) of mijn workshop (anderhalf uur).

Als erkend mindfulnesstrainer ben ik aangesloten bij de VMBN:

logo VMBN